Log in of registreer Zoek door de site
Zoek op

Meloen (Cucumis Melo Cucurbitaceae)


150 x 50

Meloen is lid van de komkommerfamilie. Een rijpe meloen kun je in de koelkast bewaren. Een onrijpe meloen kun je op de fruitschaal, daar rijpt hij nog door.

Zaaitabel / teeltkalender meloen


   
 
jan
feb
maa
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec

Meloen
z

p

o
k
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-w = zaaien onder warm glas | k = zaaien onder glas | g = zaaien in volle grond
z = zaaiperiode | p = plantperiode | o = oogstperiode
Meloen in een netje Meloen in een netj...

Recepten met meloen

Er zijn nog geen recepten beschikbaar met meloen als ingredient. Heb jij een recept voor meloen?

Deel jouw recept


Sluiten

Meloen Oranje Ananas


€ 2.49
Stuks / verpakking: 9

Een sterke groeier, die 1½ - 2½ kg zware vruchten produceert met sappig en stevig oranje vruchtvlees. Een mooie suikermeloen voor de zowel vlakteelt in de kas als aan draad. Zaaien per 2 zaden in een pot van 12 cm. Uitplanten in de kas. Toppen na 4 echte bladeren. Hoofdranken later op 60-70 cm snoeien. Voor een goede vruchtzetting met bijen of handmatig de bloemen met penseel bestuiven.


Koop nu voor slechts € 2.49!

Meloen Oranje Ananas

Sluiten

Meloen Outdoor Wonder F1 (Cucumis melo)


€ 4.49
Stuks / verpakking: 8

Een typische suikermeloen voor de vroege oogst in de kas of goed beschut buiten. Produceert kleine, 300 gr. vruchten met lichtgroen vruchtvlees. Voor zowel vlakteelt in de kas als aan draad. Zaaien per 2 zaden in een pot van 12 cm. Uitplanten in de kas. Toppen na 4 echte bladeren. Hoofdranken later op 60-70 cm snoeien. Voor een goede vruchtzetting met bijen of handmatig de bloemen met penseel bestuiven.


Koop nu voor slechts € 4.49!

Meloen Outdoor Wonder F1 (Cucumis melo)

Sluiten

Meloen Artemis F1


€ 5.49
Stuks / verpakking: 8

Tuinderskwaliteit. Artemis is een professionele Charentais meloen en is zeer goed resistent tegen ziekten. Artemis geeft gezonde krachtige planten met veel blad. Dit blad zorgt voor meer schaduw bij de vruchten, waardoor de vruchten beter rijpen. De vruchten hebben een zeer hoog “brix-gehalte”, d.w.z. zoetere vruchten en langer houdbaar. Vruchtgewicht ca. 1,1 kg. Bij voorkeur in kas telen en eventueel wat helpen met de bestuiving.


Koop nu voor slechts € 5.49!

Meloen Artemis F1