Log in of registreer Zoek door de site
Zoek op

Patisson (Cucurbita pepo)


100 x 100

50

zon

veel

1 - 1,5 cm

Patisson is lid van de komkommerfamilie en geschikt voor gebruik in een pot. Op een koele plek, het liefst buiten de koelkast kun je ze 1 tot 2 maanden bewaren.

Een patisson levert ongeveer 16 vruchten. Oogsten kan wanneer een vrucht rijp is, vaak bevordert het plukken van rijpe vruchten nieuwe vruchtaanmaak.

Zaaitabel / teeltkalender patisson


   
 
jan
feb
maa
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec

Patisson
z

p

o
w
-
-
g
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-w = zaaien onder warm glas | k = zaaien onder glas | g = zaaien in volle grond
z = zaaiperiode | p = plantperiode | o = oogstperiode

Synoniemen voor patisson

  • Paardeboon
  • Kardinaalsmuts
  • Prinsenmuts

Recepten met patisson

Er zijn nog geen recepten beschikbaar met patisson als ingredient. Heb jij een recept voor patisson ?

Deel jouw recept


Sluiten

Courgette Soleil F1 (Cucurbita pepo)


€ 1.89
Stuks / verpakking: 10

Courgette Soleil F1 is een cilindrische gladde, goudgele vrucht met crèmewit vruchtvlees. Middelvroeg soort en goed resistent tegen meeldauw. Het is een warmteminnend gewas, dus bij voorkeur onder glas voorzaaien op potjes van ca. 14 cm. Ter plaatse zaaien op zonnige, humusrijke, beschutte plaats en niet eerder dan eind mei! De bloemen zijn in jong stadium eetbaar. Bij voortdurend oogsten blijft de plant langer doordragen. Vormt geen ranken en is dus prima te telen op grote potten. De vruchten jong oogsten!


60 cm en groter

schaduw


Koop nu voor slechts € 1.89!

Courgette Soleil F1 (Cucurbita pepo)

Sluiten

Courgette/Patisson Colour Mix


€ 1.99
Stuks / verpakking: 30

Een mengsel van gele, oranje, groene en witte Patisson, die tot de familie van de Courgette/Zucchini behoren. Prima geschikt om te vullen. Vanaf eind april tot half juli in de volle grond op zaaibed en uitplanten in een vruchtbare grond.


10 - 40 cm

schaduw


Koop nu voor slechts € 1.99!

Courgette/Patisson Colour Mix

Sluiten

Kardinaalsmuts (Euonymus Fortunei) 'Emerald 'n' Gold'


€ 6.99
Stuks / verpakking: 1

Kardinaalshoed (Euonymus Fortunei) 'Emerald 'n' Gold' is een schitterende, wintergroene bodenbedekker met opvallend bont groen/goud blad. Geeft structuur aan de tuin en is zeer onderhoudsvriendelijk. Ook ideaal om de tuin te vullen. Plant in humusrijke, lichte waterdoorlatende grond in zon of halfschaduw. Bloeit van mei to juni.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.


40 - 60 cm

schaduw


Koop nu voor slechts € 6.99!

Kardinaalsmuts (Euonymus Fortunei) 'Emerald 'n' Gold'

Sluiten

Kardinaalsmuts (Euonymus Fortunei) 'Emerald Gaiety'


€ 6.99
Stuks / verpakking: 1

Kardinaalshoed (Euonymus Fortunei) 'Emerald Gaiety' is een schitterende, wintergroene bodenbedekker met opvallend bont groen/wit blad. Geeft structuur aan de tuin en is zeer onderhoudsvriendelijk. Ook ideaal om de tuin te vullen. Plant in humusrijke, lichte waterdoorlatende grond in zon of halfschaduw.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.


Koop nu voor slechts € 6.99!

Kardinaalsmuts (Euonymus Fortunei) 'Emerald Gaiety'