Log in of registreer Zoek door de site
Zoek op

Koriander (Coriandrum Sativum)


25 x 30

half schaduw

matig

1 - 1,5 cm

Koriander is lid van de schermbloemenfamilie en geschikt voor gebruik in een pot.

Zaaitabel / teeltkalender koriander


   
 
jan
feb
maa
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec

Koriander
z

p

o
g
-
-
-
-
-
-
-
-w = zaaien onder warm glas | k = zaaien onder glas | g = zaaien in volle grond
z = zaaiperiode | p = plantperiode | o = oogstperiode

Synoniemen voor koriander

  • Wantsenkruid

Recepten met koriander

Er zijn nog geen recepten beschikbaar met koriander als ingredient. Heb jij een recept voor koriander?

Deel jouw recept


Sluiten

Koriander (Coriandrum sativum) EKO


€ 2.49
Stuks / verpakking: 325

Marino is verbetering van de standaard Koriander. Duidelijk beter bestand tegen het in bloei schieten. Mooi dicht blad, dunne stengels en een zeer gezond gewas. Ook bekend als Cilantro, Coriandolo, Dhania, Ketumbar, want Koriander levert ons twee smaken. Het blad (Cilantro) heeft een zeer eigen, frisse peterselieachtige geur en is als kruid onmisbaar in Mexicaanse en Aziatische salades, soepen en vleesgerechten, terwijl het zaad (Coriander) een specerij is met een plezierige aroma en wordt veel gebruikt in Europese en Midden-Oosterse keuken.

Bekijk dit product op www.tuincentrumkoeman.nl.


10 - 40 cm

schaduw


Koop nu voor slechts € 2.49!

Koriander (Coriandrum sativum) EKO

Sluiten

Koriander (Potplant)


€ 2.99
Stuks / verpakking: 1

Ook bekend als Cilantro, Coriandolo, Dhania, Ketumbar, want Koriander levert ons twee smaken. Het blad (Cilantro) heeft een zeer eigen, frisse peterselieachtige geur en is als kruid onmisbaar in Mexicaanse en Aziatische salades, soepen en vleesgerechten, terwijl het zaad (Coriander) een specerij is met een plezierige aroma en wordt veel gebruikt in Europese en Midden-Oosterse keuken. Voordat de zaden geheel rijp zijn, de stengels afsnijden en de planten op hun kop laten narijpen. De zaden opvangen met een doek.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 

Bekijk dit product op www.tuincentrumkoeman.nl.


10 - 40 cm

schaduw


Koop nu voor slechts € 2.99!

Koriander (Potplant)

Sluiten

Koriander


€ 1.49
Stuks / verpakking: 275

Ook bekend als Cilantro, Coriandolo, Dhania, Ketumbar, want Koriander levert ons twee smaken. Het blad (Cilantro) heeft een zeer eigen, frisse peterselieachtige geur en is als kruid onmisbaar in Mexicaanse en Aziatische salades, soepen en vleesgerechten, terwijl het zaad (Coriander) een specerij is met een plezierige aroma en wordt veel gebruikt in Europese en Midden-Oosterse keuken. Voordat de zaden geheel rijp zijn, de stengels afsnijden en de planten op hun kop laten narijpen. De zaden opvangen met een doek.

Bekijk dit product op www.tuincentrumkoeman.nl.


Koop nu voor slechts € 1.49!

Koriander

Sluiten

Tapas Mix: Basilicum Grove, Bieslook Fijne en Koriander (Potplant)


€ 7.49
Stuks / verpakking: 3

Tapas Mix is een gecombineerde keukenkruiden pakket bestaande uit grootbladige basilicum, fijne bieslook en korianderplanten. Uitstekend geschikt voor de moestuin of als potplanten.Tip! Ook leuk om cadeau te geven.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 

Bekijk dit product op www.tuincentrumkoeman.nl.


10 - 40 cm

schaduw


Koop nu voor slechts € 7.49!

Tapas Mix: Basilicum Grove, Bieslook Fijne en Koriander (Potplant)