Log in of registreer Zoek door de site
Zoek op

Tijm (Thymus)


20

zon

winterhard

Deze plant is geschikt voor gebruik in een pot.

Tijm is winterhard maar als het echt heel hard vriest wordt geadviseerd hem in een pot binnen te bewaren. Je kunt tijm stekken tot nieuwe plantjes als de plant een jaar oud is. Van de jonge takjes kun je zowel de takjes als de blaadjes eten. Wanneer de takjes verhoud zijn (na een jaar) dan kun je van die takjes alleen de blaadjes nog eten.

Heb je veel tijm in de tuin? Gooi het in de diepvries dan kun je het hele jaar tijm gebruiken in je eten!

Zaaitabel / teeltkalender tijm


   
 
jan
feb
maa
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec

Tijm
z

p

o
-
-
-
-
g
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-w = zaaien onder warm glas | k = zaaien onder glas | g = zaaien in volle grond
z = zaaiperiode | p = plantperiode | o = oogstperiode

Recepten met tijm

Er zijn nog geen recepten beschikbaar met tijm als ingredient. Heb jij een recept voor tijm?

Deel jouw recept


Sluiten

Wilde tijm (Sixpack)


€ 14.99
Stuks / verpakking: 6

Kruiptijm of wilde tijm (Thymus serpyllum) is een groenblijvende plant met bijzonder mooie donkergroene aromatische blaadjes. Kruiptijm is een onderhoudsvriendelijke plant met mooie paarse bloemetjes. Deze plant is een uitstekende keus voor droge, zonnige tuinen, moestuinen of de rotstuin. SixpackDeze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.


10 - 40 cm

schaduw


Koop nu voor slechts € 14.99!

Wilde tijm (Sixpack)

Sluiten

Tijm Doone Valley


€ 3.99
Stuks / verpakking: 1

Citroentijm 'Doone Valley' (Thymus serpyllum praecox) is een heerlijk mediterraan keukenkruid. Thymus serpyllum praecox 'Doone Valley' is een groenblijvende plant met bijzonder mooie donkergroene blaadjes en een duidelijke citrus geur. Citroentijm is een onderhoudsvriendelijke plant met mooie paarse bloemetjes. Deze plant is een uitstekende keus voor droge, zonnige tuinen, moestuinen of de rotstuin.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.


10 - 40 cm

schaduw


Koop nu voor slechts € 3.99!

Tijm Doone Valley

Sluiten

Wilde tijm


€ 3.99
Stuks / verpakking: 1

Kruiptijm of wilde tijm (Thymus serpyllum) is een groenblijvende plant met bijzonder mooie donkergroene aromatische blaadjes. Kruiptijm is een onderhoudsvriendelijke plant met mooie paarse bloemetjes. Deze plant is een uitstekende keus voor droge, zonnige tuinen, moestuinen of de rotstuin. Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.


10 - 40 cm

schaduw


Koop nu voor slechts € 3.99!

Wilde tijm

Sluiten

Tijm âAlbiflorusâ (Thymus Praecox)


€ 3.99
Stuks / verpakking: 1

Thymus praecox is een groenblijvende plant met bijzonder mooie donkergroene aromatische blaadjes. Thymus praecox 'Albiflorus' is een onderhoudsvriendelijke plant met mooie paarse bloemetjes. Deze plant is een uitstekende keus voor droge, zonnige tuinen, moestuinen of de rotstuin.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.


0 - 10 cm

schaduw


Koop nu voor slechts € 3.99!

Tijm âAlbiflorusâ (Thymus Praecox)