Log in of registreer Zoek door de site
Zoek op

Rabarber (Rheum rharbarum L)


100 x 80

100

half schaduw

winterhard

matig

0,5 cm

Rabarber is lid van de duizendknoopfamilie. Het is een meerjarige plant. Gewikkeld in een natte doek in de koelkast ongeveer 1 tot 2 weken te bewaren

Bij het oogsten wordt (een deel van) het blad geoogst, de plant cre?ert nieuw blad waardoor je vaker van een plant kunt oogsten.

Zaaitabel / teeltkalender rabarber


   
 
jan
feb
maa
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec

Rabarber
z

p

o
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-w = zaaien onder warm glas | k = zaaien onder glas | g = zaaien in volle grond
z = zaaiperiode | p = plantperiode | o = oogstperiode
Rabarber Rabarber

Recepten met rabarber

Er zijn nog geen recepten beschikbaar met rabarber als ingredient. Heb jij een recept voor rabarber?

Deel jouw recept


Sluiten

Rabarber Holsteiner Blut


€ 3.99
Stuks / verpakking: 1

Rheum rhabarbarum (Rabarber) komt van oorsprong uit Noordwest China en Noordoost Tibet, de stelen kunnen gegeten worden. Plant ze ongeveer 30 cm diep en de grond. In het begin vochtig houden. Oogsttijd voorjaar/ zomer. De hoogte wordt ongeveer 50 cm. De plant is uit cultuurmateriaal vermeerderd.


Koop nu voor slechts € 3.99!

Rabarber Holsteiner Blut

Sluiten

Rabarber Victoria


€ 3.99
Stuks / verpakking: 1

Rheum rhabarbarum (Rabarber) komt van oorsprong uit Noordwest China en Noordoost Tibet, de stelen kunnen gegeten worden.Plant ze ongeveer 30 cm diep en de grond. In het begin vochtig houden. Oogsttijd voorjaar/ zomer.De hoogte wordt ongeveer 50 cm. De plant is uit cultuurmateriaal vermeerderd.


40 - 60 cm

schaduw


Koop nu voor slechts € 3.99!

Rabarber Victoria

Sluiten

Rabarber Red Champagne


€ 2.99
Stuks / verpakking: 1

Red Champagne is een zeer populaire rabarber soort, die zeer makkelijk te kweken is en heerlijk smaakt. Rabarber is een veelzijdige groente met vele culinaire toepassingen. Goed te verwerken in brood, desserts, jam en conserven. Even zoeken op Google voor rabarber recepten zal u zeker inspireren.Rheum rhabarbarum (Rabarber) komt van oorsprong uit Noordwest China en Noordoost Tibet, de stelen kunnen gegeten worden. Deze Rabarber behoort tot een van de makkelijkste zomer consumptie gewassen. Plant ze ongeveer 30 cm diep en de grond. In het begin vochtig houden. Oogsttijd voorjaar/ zomer.De hoogte wordt ongeveer 50 cm. De plant is uit cultuurmateriaal vermeerderd.


Koop nu voor slechts € 2.99!

Rabarber Red Champagne